Logo

Studio

Nova aplikacija za projektovanje dvorišnih kuhinja

EuroBet Vam sa ponosom predstavlja novu aplikaciju, jedinstvenu na ovim prostorima, za projektovanje dvorišnih kuhinja prema Vašim zamislima i prostoru kojim raspolažete.

U skladu sa intreresovanjima i potrebama naših kupaca, a da bismo olakšali planiranje i uređenje prostora u Vašem letnjikovcu ili dvorištu kreirali smo aplikaciju EuroBet Studio u kojoj na jednostavan način, bez potrebnog predznanja, sami možete da kreirate dvorišnu kuhinju u par jednostavnih koraka.

studio_chrome_mac_light.webp

EuroBet Studio je koncipiran tako da dvodimenzionalno, iz ptičije perspektive možete da isplanirate Vaš prostor odabirom različitih elemenata iz našeg proizvodnog programa. Imate mogućnost da uz željeni roštilj, furunu ili sušaru uklopite radni deo sa dodatom sudoperom, ugradnom pločom, frižiderom ili rernom... Zapravo sve što sadrži i klasična kuhinja u stanu, ali ovog puta na otvorenom prostoru. Aplikacija Vam takođe pruža mogućnost odabira materijala Vaše nove dvorišne kuhinje, kao i izbor dodatne opreme koju želite da poručite.

Nakon slanja upita kroz aplikaciju EuroBet Studio naš projektni biro će izraditi 3D projekat sa ponudom za željenu kuhinju.

Ovaj nov koncept vizuelnog povezivanja sa prirodnim – dvorišnim ambijentom stvara doživljaj  ritualnog pripremanja tradicionalnih kulinarskih specijaliteta veoma važnih u svim narodima i kulturama. Vraća nas u onaj starinski, arhaični pomalo zaboravljeni, a tako važan način života.

Budite sami stvaraoci svojih ideja i osmislite idealno – savršeno mesto za uživanje sa svojom porodicom, prijateljima i najmilijima, a mi smo tu da Vam pomognemo da vaše snove i želje pretvorite u stvarnost.

Dizajnirajte svoju dvorišnu kuhinju Otvorite studio