; charset=UTF-8" /> Rotacione furune « Eurobet

Rotacione furune

U najuglednijim svetskim pizza-restoranima i pekarama, već godinama hit, a kod nas prvi put na tržištu i to u proizvodnom asortimanu firme EuroBet – FURUNA (PIZZA-PEĆ) EBF 120, SA ROTIRAJUĆOM PLOČOM ZA PEČENJE I POTPUNO DIGITALNOM KONTROLOM RADA! Prednost ove vrhunske furune, jeste neuobičajen spoj jednostavnosti i lakoće upotrebe, kao u slučaju električnih pećnica i najfinije tradicionalne arome pizza i peciva, dobijenih iz starinskih furuna loženih drvima.

  • Rad furune sa ložištem na pelet i rotirajućom pločom EBF 120, jednostavan je za programiranje i prilagodljiv potrebama za najrazličitijim varijantama pečenja.
  • Kontrolni panel poseduje digitalni displej, koji pokazuje stanje aktiviranih funkcija furune, kao i komandne (membranske) tastere. Prema želji poručioca, moguće je aktivirati i kontrolu rada furune (pizza-peći) sa gorionikom na pelet, putem interneta.
  • Prednost rotacije ploče za pečenje, ogleda se u ravnomernom pečenju svih pizza, odnosno, svog testa, koji su istovremeno stavljeni da se peku. Zahvaljujući rotiranju ploče za pečenje, rad kuvara (pizza-majstora) veoma je olakšan: više nije potrebno okretati npr. pizza-e ručno i time se fizički naprezati, izlagati visokoj temperaturi pećnice, kao i gubiti dragoceno vreme na loženje i kontrolu vatre. Kuvar (pizza-majstor) potpuno je rasterećen navedenih obaveza i dok se pizza-e ili najrazličitija testa peku, može da obavlja druge obaveze.
  • Rotirajuća ploča za pečenje garantuje i najracionalniju upotrebu toplote uz minimalnu potrošnju peleta. Npr. pečenje pizza, veoma je efikasno: zavisno od veličine, na rotirajuću ploču staje 4 do 6 pizza, a u satu vremena može biti ispečeno 60 do 80 pizza.
  • Savremena tehnologija gorionika na pelet uz digitalnu kontrolu rada, spojila je zavidan kvantitet sa visokim kvalitetom, te omogućuje i dobijanje finog tradicionalnog ukusa hleba, peciva i italijanskih pizza, iz starinskih peći loženih drvima. Kako bi aroma pizza bila vrhunska, posebno preporučujemo upotrebu bukovog grill peleta.
  • Furuna (pizza-peć) sa rotirajućom pločom za pečenje, izuzetno je atraktivna, zabavna za posmatranje, a boje i dizajn, moguće je prilagoditi različitim ambijentima.
  • Komora za pečenje izrađena je od vatrostalnih materijala sa veoma visokim procentom aluminijum-oksida, što je čini posebno jakom i otpornom na habanje. Značajna debljina izolacije obezbeđuje maksimalnu ekonomičnost.
  • Gorionik poseduje fizičke i softverske mehanizme, kojima su garantovane apsolutna bezbednost pri radu i zaštita od pregrevanja, uz uslov pravilnog korišćenja. Takođe, nakon uključenja uređaja, pojavljuje se test ekran i vrši proveru osnovnih funkcija, a prisutan je i kompleksan sistem alarma. Uz svaku furunu, priloženo je detaljno uputstvo za upotrebu.
  • Kratko vreme potrebno za monažu (jedan do dva dana).

Galerija
Galerija
Furuna EBF120
Furuna EBF120
Rotaciona furuna EBF120
Rotaciona furuna EBF120